Vorige | Volgende

Maasbandijk 1 a KERKDRIEL

Vraagprijs € 1.895.000 k.k.

Omschrijving

Unieke kans voor de overname van een zeer goed lopende watersport camping met groot privé strand.

Camping Maaszicht is een zeer royale 3-sterren camping van maarliefst ruim 8 hectare direct aan de Maas gelegen in Kerkdriel (Gelderland). Het betreft een camping met 300 vaste jaar plaatsen (chalets/stacaravans) en ca. 30 trekkersplaatsen.

De camping ligt direct aan een zijarm van de Maas (snelvaargebied) waardoor het een Luilekkerland is voor de echte watersporter. Zo is er een eigen zandstrand langs het hele terrein gelegen met apart zwemgebied, diverse speeltoestellen en zijn er aanlegsteigers waar een ligplaats gehuurd kan worden. Naast de camping ligt een prachtige golfbaan en op loopafstand is het gezellige dorpscentrum van Kerkdriel bereikbaar.

Aan de ingang van de camping bevindt zich de receptie, kantoorruimte, jeugdhonk en wasserette. Het terrein is afgesloten door middel van een slagboom die met een pasje geopend kan worden. Een goede infrastructuur bestaande uit hoofdzakelijk verharde wegen zorgt ervoor dat alle campingplaatsen goed bereikbaar zijn.

Er is ruim voldoende entertainment voor de jeugd in de vorm van diverse speeltoestellen op het strand, een royale aparte speeltuin, een sportveld, een jeugdhonk, diverse mogelijkheden om met een eigen boot te varen en een gemeentelijk zwembad met tropisch terras en glijbaan tegen het terrein aan gelegen. Op deze locaties worden in het seizoen dagelijks diverse activiteiten georganiseerd voor zowel jong en oud.

Er zijn diverse voorzieningen aanwezig zoals een wasserette, sanitairgebouw, honden toilet en boothelling. Ook is er een horeca gelegenheid met café restaurant en cafetaria en is er een watersport centrum op het terrein aanwezig die beiden gerund worden door andere uitbaters. Verder is er op het terrein een opslagloods aanwezig met diverse gereedschappen en bedrijfsvoertuigen.

Het terrein heeft een totale oppervlakte van ruim 8 hectare waarvan 2 hectare eigendom zijn en 6 hectare in erfpacht van de gemeente is verkregen.

Koopsom: € 1.895.000,- k.k.
Omzet indicatie: € 720.000,- per jaar

Voor het verkrijgen van een financiering dient er over het algemeen minimaal 40% eigen geld ingebracht te worden.

Interesse:
Bij serieuze interesse vragen wij u contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen voorzien van uitgebreide informatie, jaarcijfers en overige zaken. Dit kan door te bellen met 0499-422700 of een email te sturen naar info@woningverkoop.nl.


Dit betreft een vrijblijvende aanbieding om u een zo goed mogelijk beeld te geven van de Camping Maaszicht, aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Conditie Service kosten
per vierkante meter per jaar

Bouw

Soort object
Overige
Type
Camping
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Overige

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Kaart Maasbandijk 1 a KERKDRIEL

naar Maasbandijk 1 a KERKDRIEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand

Deel dit object